Γιατι γονατίζουν την Ελλαδα Σόιμπλε και Μέρκελ, κρατώντας τον βαρύ πέλεκυ του Ευρωαικού οικονομικού Τζιχάντ πάνω απο τις κεφαλές των Ελλήνων, διψώντας γιά ελληνικό Αίμα ;

Διότι γνωρίζουν ... :

1. Ότι : Η ιστορία μας ειναι λαμπρή. Η νοημοσύνη, η Τέχνη, η Επιστήμη, η Φιλοσοφία κ.λ.π. του Ανθρώπου, ξεκίνησε από τους Ελληνες, όταν αυτοί κανιβάλιζαν στα σπήλαια. - Υποσυνείδητα τους πιέζει κομπλεξ κατωτερότητας.

2. Ότι : Σε όλες τις περιόδους το Ελληνικο Πνεύμα κατέκτησε όλους τους λαούς που ήρθαν σε επαφή, είτε σαν κατακτητές, είτε σαν ητημένοι. - Το ξέρουν και το φοβούνται !

3. Ότι : Το Ελληνικό Οικόπεδο είναι προνομιούχο σε ήλιο, θάλασσα, έδαφος και  υπέδαφος τόσο, όσο και  γεοστρατηγική σημασία. - Και το λιγουρεόνται σαν αδίστακτοι αποικιοκράτες, εκμεταλευτές των λαών που είναι !

4. Ότι : Ο αδύναμος κρίκος των Ελλήνων είναι η δημαγωγία και η διχόνοια, που την μεθοδεύουν οι εγωκεντρικοί αδίστακτοι πολιτικοί μας, προκειμένου να ιππεύσουν την Εξουσία. - Τους πλευρίζουν, τους προωθούν, τους υπερδανίζουν, τους σιδηροδένουν. Και ύστερα φυσικά, τους έχουν στο χέρι οι λυκόφιλοι μας, για να υπηρετούν ...εαυτούς και αλλήλους !