Ψάχνοντας στο διαδίκτυο, είδα ένα πολύ ενδιαφέρον δημοσίευμα του blog«Λόγιος Ερμής»που αναλύει πολύ σοφά ποιοι είναι εχθροί της Ελλάδος διαχρονικά. Μεταξύ των άλλων εχθρών, γράφει σχετικά με τη Γερμανία τα εξής :

Αξίζει να το δείτε :

Η Γερμανία

Η χώρα διακρίνεται κυρίως από την οικονομική της ιδιοτέλεια – αφού τιμωρεί πολύ περισσότερο αυστηρά το οικονομικό έγκλημα, σε σχέση με το φυσικό. Στα πλαίσια αυτά, η Ελλάδα έχει τοποθετηθεί στο στόχαστρο λόγω των κατοχικών δανείων, καθώς επίσης των πολεμικών επανορθώσεων που της οφείλει η Γερμανία. Υπενθυμίζουμε εδώ τα λόγια του Γερμανού ιστορικού κ. A.Ritschl (άρθρο μας), ο οποίος είπε χαρακτηριστικά τα εξής:


«Η ανθελληνική υστερία των γερμανικών ΜΜΕ είναι εξαιρετικά επικίνδυνη για τη Γερμανία. Ουσιαστικά καθόμαστε μέσα σε ένα γυάλινο σπίτι: η γερμανική ανάπτυξη οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο ότι, τόσο τα θύματα του
πρώτου, όσο και του δεύτερου παγκοσμίου πολέμου, παραιτήθηκαν από τις απαιτήσεις τους.
.
Παρά το ότι η Γερμανία είναι υπεύθυνη για δύο παγκοσμίους πολέμους, εκ των οποίων ο δεύτερος ήταν κάτι παραπάνω από καταστροφικός, τα θύματα της συμφώνησαν να διαγραφεί ένα μεγάλο μέρος των χρεών της. Τα ότι η Γερμανία οφείλει την οικονομική της άνοδο στη γενναιοδωρία των άλλων λαών δεν το έχει ξεχάσει κανείς – ούτε οι Έλληνες.


Οι Έλληνες γνωρίζουν πάρα πολύ καλά τα «πολεμικά άρθρα» των γερμανικών ΜΜΕ. Εάν αλλάξουν οι διαθέσεις στην Ελλάδα (εάν «ξυπνήσουν» δηλαδή οι Έλληνες, εάν εκλέξουν επαρκείς, ανιδιοτελείς, ικανούς, θαρραλέους πολιτικούς και διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους), τότε είναι πολύ πιθανόν να ακολουθήσουν και οι άλλες ευρωπαϊκές χώρες – απαιτώντας με τη σειρά τους τα χρήματα που χωρίς καμία αμφιβολία τους χρωστάμε.


Εάν λοιπόν υποχρεωθούμε νομικά να εξοφλήσουμε όλες μας τις υποχρεώσεις, τότε θα μας πάρουν και τα πουκάμισα μας – αφού, με βάση τη συμφωνία του Λονδίνου, «οι πολεμικές αποζημιώσεις, οι οποίες δεν πληρώθηκαν το 1953, θα έπρεπε να εξοφληθούν σε περίπτωση τυχόν επανένωσης της Γερμανίας».Στην περίπτωση αυτή, θα ήταν πολύ καλύτερα όχι μόνο να αναδιοργανώναμε την ελληνική Οικονομία με δικό μας αποκλειστικά κόστος, αλλά να το κάναμε πλουσιοπάροχα. Εάν, αντί να συμμορφωθούμε με τους διεθνείς νόμους και να πληρώσουμε τα χρέη μας, συνεχίσουμε να παριστάνουμε τον πλούσιο τραπεζίτη, ο οποίος καπνίζει ήρεμα το πούρο του και δεν θέλει να πληρώσει τα χρέη του, εκβιάζοντας τους πιστωτές του, τότε κάποια στιγμή θα μας έλθει ένας τεράστιος λογαριασμός.


Σε κάθε περίπτωση, η Ελλάδα θα είχε την ευκαιρία να κάνει μία καινούργια αρχή – μία ευκαιρία που προσφέρθηκε στην αχάριστη Γερμανία πολλές φορές στο παρελθόν, ειδικά από τις Η.Π.Α. το 1953”.
.
Στα πλαίσια αυτά, η Γερμανία θα κάνει ότι μπορεί για να καταστρέψει οικονομικά την Ελλάδα – έτσι ώστε να ευρίσκεται συνεχώς «στον ορό», καθώς επίσης να διοικείται από κυβερνήσεις, οι οποίες δεν θα μπορούν για διάφορους λόγους να απαιτήσουν την πληρωμή των χρεών της Γερμανίας.
Επομένως, είναι δεδομένη η συνέχιση των οικονομικών επιθέσεων εκ μέρους της, ενώ παράλληλα σύσσωμα τα γερμανικά κόμματα, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, θα τάσσονται εναντίον της Ελλάδας – κατηγορώντας «γκεμπελικά» όλους εκείνους τους Έλληνες που αναφέρονται στο θέμα, ισχυριζόμενα ότι το κάνουν επειδή η χώρα τους είναι υπερχρεωμένη και θέλουν να αποφύγουν την πληρωμή των υποχρεώσεων της.


Ας μην ξεχνάμε πως η Γερμανία είναι η πατρίδα του «μαέστρου» της χειραγώγησης, του Goebbels, πως ο Θεός της είναι το χρήμα, καθώς επίσης ότι οι επιχειρήσεις της είναι οι μεγαλύτεροι διαφθορείς συνειδήσεων παγκοσμίως – διατηρώντας λεπτομερή αρχεία αυτών που διαφθείρουν και θέτοντας τα στη διάθεση της κυβέρνησης τους, έτσι ώστε να μπορεί να εκβιάζει όποιον θελήσει, καθώς επίσης όποτε το θεωρήσει αναγκαίο και απαραίτητο.


Πηγή:
http://www.logiosermis.net/2014/06/blog-post_214.html#ixzz34aKDnFRI

Μπράβο στον Συντάκτη του άρθρου !!!